Informació

ADORACIÓ EUCARÍSTICA

"L'adoració no és un luxe sinó una prioritat"  (Papa Benet XVI, Àngelus 28/8/2005).


El primer manament és adorar Déu. "Al Senyor, el teu Déu, adoraràs i només a Ell donaràs culte" (Mt 4:10). Això vol dir que l'adoració no és facultativa, una opció més, sinó el dolç deure de tot creient: adorar Déu.


"És bonic quedar-se amb Ell i inclinats sobre el seu pit, com el deixeble predilecte, ser tocats per l'amor infinit del seu cor" (Sant Joan Pau II, EE 25).


Adorar és experimentar la proximitat del Senyor i deixar-se abraçar pel seu amor. Adorar és l'acte lliure de qui cerca la veritable felicitat en Déu.


"Si tu coneguessis el do de Déu" (Jn 4,10)


"Veniu a mi tots els que esteu cansats i angoixats, que jo us alleujaré" (Mt 11, 28)


Per què l'Adoració perpètua?


Us convidem a participar d'aquesta gràcia i a regalar-vos una hora setmanal per estar amb el Senyor. Inscripcions


Ell és el Senyor i el teu Déu, Vine a adorar-lo!

GUIA MINUT A MINUT PER A UNA HORA D'ADORACIÓ

Per resar una hora d’ Adoració, tot el que necessites és estar en presència de Jesús.


Tres regles


Minut a minut

No hi ha una única manera de fer una hora santa. La següent estructura podria ajudar-te si et perds durant l'hora, però tens llibertat per adaptar-la com millor s'adapti a les teves necessitats.


Inici

Primers 5 minuts: Demana a l'Esperit Sant que t’ajudi, després fes actes de fe, esperança i caritat. Digues a Déu que hi creus, confies i sents amor per Ell. Demana més fe, esperança i caritat.


Adoració

Propers 10 minuts: Adora a Déu. Ell sosté l'univers com una llavor al palmell de la mà. Ell és totpoderós, tot bondat, més bell del que podem imaginar i més real que les petites coses que percebem tan fàcilment. Imagina Crist assegut al teu costat.

I digues-li: “Oh Déu meu, adoro la vostra divina grandesa des de la profunditat de la meva petitesa; sou tan gran i jo tan petit”; o resa el Gloria Patri. Repeteix-ho quantes vegades creguis necessari.


Contrició

Propers 10 minuts: Ofereix reparació. Allò que salva no és el teu amor per Déu, sinó el seu amor per tu. Examina la teva consciència. Ofereix reparació pels pecats del món. Resa: “Oh Jesús meu, ho sento molt. Perdona'm”. (Imagina Jesús a la creu; besa cada nafra).


Meditació

Propers 15 minuts: Contempla l´acció de Déu. Potser vols resar meditativament les Estacions de la Creu o un Rosari. O també: 


Acció de gràcies

Propers 10 minuts: Expressa gratitud per tots els dons de Déu. No et va crear només a tu, sinó que sosté la teva existència per amor a cada moment. Agraeix-li literalment tot i sigues específic: menjar, sostre, roba, salut, família, amics, mestres, col·legues de treball i, sobretot, els dons espirituals: fe, esperança, amor, aquest moment de pregària, la fe catòlica, els deixebles pels quals ara tens fe...


Petició a Déu

Propers 5 minuts: Demana a Déu per les teves necessitats i les dels altres. Ell és el rei de l’univers. Ell ho controla tot, fins i tot quan no resulta tan obvi. Resa per l'Església, per les intencions del Papa, per aquells que pateixen, pels sacerdots i bisbes, pels religiosos i religioses, per les vocacions, pel teu país, per la teva família, per allò que més necessitis en la teva vida espiritual. Resa per la pau i la protecció de la institució de la família. Resa pels qui t'han demanat oracions.


Darrers 5 minuts: Dóna gràcies per aquesta estona, i fes una resolució d'actuar a la llum de l'Esperit Sant que has rebut: una cosa realitzable i comprovable.

CONSELLS PER L' ADORADOR

Missioners de la Sagrada Eucaristia

PAUTES PER ADORADORS

Substitució en cas d’absència

SUPLENTS

A la capella tenim dos tipus d'adoradors:

També tenim tres tipus de coordinadores:

Grup de whatsapp de suplències

La manera com es publiquen les suplències és a través d'un grup whatsapp.

Procediment per sol·licitar suplències

ORACIÓ A LA SANTÍSSIMA VERGE